Latest topics | » Chat!! by Caspar de Carisio Sun Oct 09 2011, 18:24
» Live kontsert by Caroline White Wed Oct 05 2011, 12:54
» Shots for everybody.. by Mia Hawkes Wed Oct 05 2011, 12:14
» Jalutamas. by Bella De la Vega Wed Oct 05 2011, 10:40
» Isn't he lovely? by Trevor Farro Sun Oct 02 2011, 14:13
» Mälestused by Caroline White Sun Oct 02 2011, 13:56
» Sõnamäng by Anna Kezia Sanchez Sun Oct 02 2011, 13:32
» Starting over? by Caspar de Carisio Sun Oct 02 2011, 13:29
» 'Peo' jätk by Ryan Matthews Sun Oct 02 2011, 13:15
» What's in your head by Alexander Harding Sun Oct 02 2011, 12:22
|
Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 186 on Tue Oct 22 2024, 04:22 |
|
| Fun-fun-fun-fun | |
| | |
Author | Message |
---|
Caspar de Carisio
| Subject: Fun-fun-fun-fun Sun Sep 25 2011, 17:48 | |
| Caspar oli rannas, lõbustuspargis. Kell oli üsnagi palju, aga koht oli rahvast täis. Noormees seisis parajasti suvalt keset teed ning kirjutas musile sõnumit, et too sinna tuleks. Sõnum saadetud, pöördus ta mingit võistlusemoodi asja silmitsema. Noormees silus oma juukseid, kui vaikne tuuleke need sassi ajas ning naeratas rõõmsameelselt kutile, kes teda silmitses ja siis temaga rääkima tuli. Muidugi ei näinud Caspar selles probleemi, et mingi kena kutiga räägib. Casparit oli tuttaval inimesel raske mite ära tunda. Ta kandis jälle prille, ning jalas olid tal helepunase ja tumepunase ruudulised püksid, taaskord pahkluu kohalt väga kitsad ja muidu üsna lohvakad. Pluusiks oli kollakates toonides ruuduline triiksärk ja selle peal oli punakas armas vest. Igatahes oli Caspari tähelepanu mängult juba kutile liikunud, ning nad olid juba päris hästi läbi saamas. Naersid ja puha. Ilmselge flirt ka.
OT: Tibumusi.
Last edited by Caspar de Carisio on Sun Sep 25 2011, 19:12; edited 1 time in total | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Sun Sep 25 2011, 19:11 | |
| Sõnumi kätte saanud, sõitis Alex lõbustusparki. Varsti jõudiski kohale ja nägi mingit irvitavat kutti Caspari juures jõlkumas ja ilmselgelt temaga flirtimas. Nomidakuradit? Mees kõndis tõsise ilmega enda kuti juurde ja pani käe ümber tolle õlgade, vaadates toda teist kutti õela pilguga "Mida sa siit otsid?" ütles Alex vaenulikult, tehes sellega enda arust vägagi selgeks, et too teine minema tõmbaks enne kui Harding tal hambad kurku lööb. Ja mida üldse Caspar selle tüübiga siin tegi? "Miks sa siin selliste tüüpidega flirdid?" küsis ta siis enda poisilt pahaselt. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Sun Sep 25 2011, 19:14 | |
| Caspar suunas pilgu Alexile, kui too välja ilmus, ning siis vaatas võõra kuti poole. Kes ilmselgelt kartma hakkas ja minema läks. Päris kiirelt. "Ma ei flirtinud temaga," ütles Caspar pilku jälle üles suunates. Alex oli temast ju niipalju pikem. Ja olgu, Caspar tõesti flirtis temaga, aga... ta ei arvanud, et mees nii kiirelt kohale jõuab. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Sun Sep 25 2011, 19:21 | |
| Kui ta nägi seda teist kutti minema siblimas, tundis ta sügavat rahulolu, kui ainult seda ärritavat asjaolu poleks olnud, et Caspar tollega samuti flirtinud oli ning ta saatis endast lühemale poisile taaskord pahase pilgu "Ära valeta. Ma nägin küll mis toimus." ühmas mees kurjalt. Kõigepealt riputab ennast mingile molkusele kaela ja siis veel valetab ka? | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Sun Sep 25 2011, 19:23 | |
| "Lõpeta ära, Alex." Caspar vabastas end mehe haardest ning astus piisavalt eemale, et sai segamatult mehele otsa vaadata. "Ära kujuta endale asju ette. Ma ei flirtinud temaga. Miks ma peaksin?" Caspar ristas käed ja vaatas tõsiselt mehele otsa. Ta oli solvunud, seda oli tema ilmest näha. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 13:11 | |
| Alex lasi vastumeelselt Casparil eemale astuda, kuid kuri pilk ei kadunud sellegipoolest "Mida kõik need naeratused ja pilgud siis tähendama pidid ah?" nõudis ta selgitust, hääl valjenemas, kuid mitte karjudes... veel. Aga üsna vihane oli ta küll. Ei saa Casparit sekundikski silma alt jätta, kui mingid kutid juba küljes tolknevad. Miks ta üldse oli tolle teise kuti nii lihtsalt ära lasknud minna? Oh, well. Järgmine kord teab paremini. "Sa ei saa ju ometi eeldada, et ma olen nii loll, et arvan, et te niisama rääkisite. Sel mölakal oli selgelt midagi muud plaanis" | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 13:17 | |
| Caspar raputas pead. "Väga hea. Sellel mölakal oli selgelt midagi muud plaanis. Minul ei olnud midagi muud plaanis!" Ta oli ka juba häält tõstnud. "Nahhui sa minuga siis veel oled, kui sulle ei sobi, et ma kellegi teisega suhtlen? Otsi endale keegi teine siis, mulle aitab. Oli vaja mul sinusse ära armuda." Caspar ütles viimased sõnad üpriski vaikselt, ning pöördus siis ringi, et käsi pükste taskutesse surudes ära minna. Rahva sisse kaduda.
Last edited by Caspar de Carisio on Mon Sep 26 2011, 16:54; edited 1 time in total | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 13:25 | |
| Caspari sõnad lõikasid temast läbi ning ajasid teda veelgi vihasemaks. Caspar ei või ära minna. Lihtsalt ei või. Ning mees võttis (võibolla tugevamalt kui tingimata vaja oleks olnud) Caspari õlgadest kinni, keeras ta ümber ning surus ta vastu mingi lähedaloleva majakese seina vastu tugevalt, poisist ikka veel kõvasti kinni hoides "Sa ei lähe minema" urises ta vaikselt nägu sentimeetrite kaugusel Caspari näost. (Ta hoidis poissi pmst õhus natuke, kuna Caspar on nii jupats) | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 13:29 | |
| Caspar surus valukiunatuse alla. "Lase minust lahti," ütles ta tasa, kui kurgus klompi tundis, teades, et hakkab peagi nutma. Paljud nende ümber vaatasid neid väga ärevalt, ja paar meest astusid isegi lähemale. "Alex... Ma ei jõua enam niimoodi, kui sa ainult armukadetsed. Mu elu ei keerle sinu ümber. Ma armastan sind... vähemalt ma arvan nii, aga mul on ruumi ka vaja." Caspari hääl oli ikka vaikne. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 14:16 | |
| Caspari veekalkvel silmi nähes Alex ehmus ja lasi poisi maha ning pani enda käed taskutesse ja vaatas kutti süüdlaslikult. Ta oli ju lubanud ennast veidike kontrollida. Oih? "palun vabandust. Ma armastan sind ka, aga ma ei saa sinna midagi teha, et kõik sinuga muudkui flirdivad." Alex põrnitses Casparit, aga mitte süüdistavalt, pigem nagu... vabandavalt? "Ma lihtsalt ei kannata seda. Sa oled minuga ja teised peavad eemale hoidma ja see, et sa nii sõbralik nendega oled ei aita üldse kaasa sellele, et nemad sellest aru saaksid." | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 15:33 | |
| Caspar hingas sügavalt sisse, kui mees ta jälle maha asetas ja saatis jäise pilgu pealtvaatajate poole. "Sa ju tead, et ma ei taha kedagi teist. Mina suhtlen nendega, kui sõpradega. Mul ei ole teisi vaja, kui mul oled sina." Caspar pühkis ära pisara, mis oli tema põsele libisenud, ning põimis siis käed tugevalt ümber Alexi, teda kallistades. "Ma ei saa elada nii, et ma suhtlen vaid ühe inimesega." Ja Caspar ju ei flirdi nendega. Üldjuhtudel. Ja kui ka flirtis, siis ega ta enamat ei tahtnud. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 16:55 | |
| Alex tundis ennast veelgi rohkem süüdi, kui Caspar teda kallistas. Ta tõsiselt vahepeal ei saanud aru, miks poiss lihtsalt minema ei läinud tema juurest. Samas hingas ta kergendatult. Caspar ei lähe ära.... Mees võttis käed taskust ja pani enda käed samuti väiksema poisi ümber "Aga kas sa näiteks tüdrukutega ei tahaks hoopis suhelda?" küsis ta vaikselt, Casparist lahti laskmata. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 17:05 | |
| "Alex." Caspari hääl muutus kergelt tõsisemaks. "Ma ei saa suhelda ainult tüdrukutega. Kellega ma siis meestejutte räägin? Peale sinu." Okei, reaalselt, peale Alexi suhtles ta vähe tihemini vaid ühe poisiga. Ning seda ka harva. Enamasti nägi ta kutte ühe korra ja see oligi kõik. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 17:32 | |
| Alex tõmbus niipalju eemale, et sai poisile otsa vaadata "Missuguseid meestejutte sa siis rääkida tahad, millest sa minuga rääkida ei saa?" küsis ta siis üllatunult. Selle eelneva tüübiga ta küll mingeid meestejutte rääkinud polnud, that's for sure. ja kui meestejuttude all ta mõtles flirtimist, siis seda peakski ta ju ainult Alexiga tegema. Vähemalt nii oli tema arusaam asjast. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 17:35 | |
| "Maitea, sinust rääkida, nagu normaalsed suhtes olevad inimesed teevad? Klatšivad enda kutti või tüdrukut?" Caspar turtsatas. "Ausalt. Ma ei saa ainult sinuga suhelda. Ma tunnen ennast kahtlaselt juba." Ja flirt oli enamuse osast Alexiga ja natuke ka teistega. Sest noh... selline ta oli. Aga sellest kaugemale ta ei läinud kunagi. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 17:49 | |
| Alexi näoilme pehmenes ja muie ilmus ta näole "Sa tahad mind taga klatšida?" Ausalt, kõik see jutt, mis Caspari suust tuli oli täiesti absurdne. Alex hakkas vaikselt naerma ja kummardus poisi kohale ning suudles teda, suudlusesse ikka veel naeru kõkutades, kui ta eemale tõmbus, oli ta nägu ikka veel naerul "Sa oled nii kohutavalt armas, tead seda?" | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 17:55 | |
| Caspar muigas lõbustatult. Hea, et Alexil jälle normaalne tuju oli. Selle peale, kui Alex ütles, et ta on armas, näitas kutt talle rõõmsameelselt keelt, hõbedane mummuke seal ilutsemas. Jumal teab, kui kaua tal see neet juba olnud oli. "Sina oled ka armas," teatas ta kikivarvule tõustes ning ise meest suudeldes. Ükskõik, mida Alex talle ka teinud oli, need löömised ja asjad, Caspar ikka armastas teda. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 18:35 | |
| "Mh, mismõttes armas. Ma olen väga mehine ja... macho, mitte armas" torises Alex lõbustatult, kuid poissi tagasi. Miks Caspar teda talus, seda ta ei teadnud, aga ta oli kuradi õnnelik, et ta seda tegi. Kui suudlus veidi kirglikumaks muutus, surus Alex noorema poisi uuesti vastu selle majakese seina, aga seekord hoopiski teisel moel. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 18:37 | |
| "Armsalt mehine," pomises Caspar läbi suudluse, kui sõrmed kuti juustesse libistas ja teda ahnemalt suudles. Neil võis olla mingi massive vanusevahe ja pikkusevahe ja ka see, et Caspar Alexi kõrval nii noor välja nägi, aga ta kuradima armastas Alexit ja mitte miski ei muuda seda. Ning avalikkuse tähelepanuga oli ta ammu harjunud, teda ei häirinud nüüdki neid vaatavad inimesed. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 18:50 | |
| Mis inimesed? Sellised mõtted olid täiesti kuskil kaugel-kaugel Alexi peast. Kõik millele tema mõelda suutis oli Caspar - tema keha tema oma vastas, tema huuled, tema käsi, tema keel ja see hõbedane keeleneet ja natuke ka see, et ta oli veits ebamugavas asendis praegu. Seetõttu tõmbuski mees lõpuks suudlusest eemale, kuid muudmoodi ei liikunud. "Tahad kusagile mujale minna?" | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 18:56 | |
| Caspar noogutas pisut. "Hea mõte," ütles ta kergelt naeratades, surus kuti huultele veel kiire musi, ning siis suundusid nad juba käsikäes läbi rahvamassi hotelli poole, obviously. Varsti nad jõudsidki sinna (tänu taksodele ja asjadele) ja võtsid endale toa. Sviidi. Kusagil kõrgel-kõrgel. Juba liftis ei suutnud Caspar oma käsi paigal hoida, ning libistas need kuti särgi alla, kui teda suudlema tõusis jälle. Hoolimata vanadest naistest, kes vahepeal kusagil peale tulid ja maha läksid. Ja kõikidest muudest inimestest. Varsti jõudsid nad ka õigele korrusele ja Caspar avas sviidi ukse. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 19:25 | |
| Tee hotelli tundus lausa täiesti võimatult pikana ning Alex pidi pingutama, et mitte lihtsalt poissi kusagile majade vahele ei tõmbaks ja lihtsalt poissi kargama ei hakkaks. Sellepärast suudles ta Casparit sama innukalt vastu liftis. Kui nad lõpuks kohale jõudsid, ei hakanud Harding ümbruse vaatlemisele aega raiskama, vaid tiris Casparit kohe voodi poole, poisilt vesti ära tirides ja lükkas seejärel Caspari voodile, ise kohe järele ronides ning teda suudeldes "Järgmine kord... vähem nööpe" mõmises ta suudluste vahepeal, poisi triiksärgi nööpidega mässates. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 19:27 | |
| "Nööbid on ägedad," pomises Caspar vastuseks, kui ise kuti pluusi seljast sikutas ning enda triiksärgi tunduvalt kiiremini avas, kui Alex seda teha suutis. Tema oli nööpidega harjunud ja triiksärgid olid ka ägedad. Pluusist vabanenud, libistas ta sõrmedega üle kuti ülakeha, ning avas siis mehe püksid. Samal ajal suudles ta Alexit üha kasvava ahnusega. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 19:33 | |
| Ja õnn oli, et poiss ise endal särgi ära võttis. Alex oli paari millisekundi kaugusel lihtsalt seda ära rebimast, nööbid käigu kuradile. Seejärel asus ta kohe Caspari pükste kallale ning tõmbus poisist eemale, et neid korralikult ära tõmmata. Pidid nad ka pahkluude ümbert kitsad olema, et neid raskem eemaldada oli. Ta surus alla kiusatuse silmi pööritada. Tundus nagu oleks Caspar täna just meelega sellised riided valinud, mida tülikas eemaldada oli. Vähemalt nii talle tundus hetkel. Püksid kadunud, ronis ta tagasi ja ta käed peatusid Devani puusadel, samas kui ta noormehe kaela suudles. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun Mon Sep 26 2011, 19:36 | |
| Ega tema ju ei tea, millal nad hoogu lähevad ja millal mitte. Eksole. Caspar lükkas pea kuklasse ning liibus mehele lähemale, kui too tema kaela suudles. Hea... "Miks sa veel poolriides oled?" sosistas ta Alexi pükse allapoole lükates. Keeruline töö. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Fun-fun-fun-fun | |
| |
| | | | Fun-fun-fun-fun | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |