| Lõuna ajal | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 16:49 | |
| Oli üsna ilus ilm, seega otsustas Anna jalutama minna. Ta käis sellel tänaval peaaegu iga kord, ja seegi päev ei olnud erand. Läheduses oli küll mitu pinki, kuid tüdruk istus maha, toetades selja vastu puud, samas jälgides hoolega, et ta kellelegi ette ei jääks. Anna asetas käed ümber oma teksades jalgade ja vaatas unistavalt ümberringi. OT: Matthew'le siis.
Last edited by Anna Kezia Sanchez on Wed Sep 28 2011, 17:04; edited 2 times in total | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 16:57 | |
| Matthew oli pilguga kinni enda telefonis, sest luges Zane'i sõnumit ja üritas sellele peagi vastata. Ja nagu arvata, siis ei vaadanud ta, kuhu läks, seega koperdas mingile tüdrukule, kes maas istus, otsa. "Oiiiihh. Vabandust!" Ta suunas pilgu kiirelt telefonilt noorele neiule. Fuuck. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:00 | |
| Anna tõstis pilgu, märgates poissi, kellele ta siiski oli ette jäänud. "Ära näe vaeva, hoopis mina peaksin vabandust paluma. Ma ilmselt ei mõelnud ei selle peale, et võin ka siin istudes kellelegi ette jääda." ütles tüdruk end püsti ajades ja pükse igaksjuhuks pühkides. "Muide, telefoni võiks ikka kõndimise ajaks taskusse jätta." lisas ta lõbusalt. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:09 | |
| "Maas istudes on suurem tõenäosus kellelegi ette jääda, kui pingil..." Matthew kirjutas sõnumisse veel paar sõna ja suunas pilgu nüüdseks püsti tõusnud neiule. "Ei või," lisas ta tüdruku märkuse peale telefoni kohta. Kui tema vastab musi sõnumile, siis ta vastab sellele autoga sõites ka, kui tahab. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:12 | |
| "Pingid on minu jaoks kuidagi... Igavamad?" vajus tüdruk mõttesse, otsides õiget sõna selle väljendamiseks. Kuigi, tavaliselt eelistas ta siiski pinke, tänane päev oli lihtsalt natuke teistsugune, mõtles tüdruk siis omakorda telefoni taskust välja otsidest ja klahve niisama näppima hakates. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:40 | |
| "Ja maas on ilmatuma põnev istuda?" Stifler kergitas vaevumärgatavalt kulmu, lisas sõnumi lõppu neli lihtsat sõna 'mina armastan sind ka' ja saatis selle teele. Siis pistis ta iPhone'i tagasi tumeda pusa taskusse. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:43 | |
| "Muidugi. Peaksid ka proovima." ütles tüdruk, mõeldes seda lihtsalt sõbraliku soovitusena, mida teine järgima muidugi ei pea. "Mis sind siis üldse siia toob, kui sa ilmselgelt maha istuma ei tulnud?" uuris Anna uudishimulikult. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:48 | |
| Oh muidugi peaks. Ta oli piisavalt palju maas istumist harrastanud, seitse aastat tagasi, et tal oli kõriauguni sellest juba. "Poodi..." Stifleril tekkis tuju midagi armsat osta. Zane'le. Jaa. Lihtsalt niisama. Nagu tavaliselt. "Ja sina tulidki maas istumist harrastama..?" | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:52 | |
| "Ei, ma mõtlesin tegelikult jalutama tulla, aga ega mul kuhugi kiiret poole, seega võib selle tegevuse ka edasi lükata." vastas Anna, vaadates hetkeks ringi, ega kuskil midagi ei toimu. Kuid tänav paistis olevat erakordselt vaikne. Vaikne, nagu Anna seda hindas, ükskõik kes teine oleks muidugi teisiti arvanud. Kuuldes aga poisi edasisi plaane, tuli tüdrukule meelde, et ta pole ka ise endale või kellelegi teisele ammu midagi uut muretsenud... | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 17:55 | |
| Matthew naeratas nõrgalt. "Äkki viitsid minuga kaasa tulla ja aitad kinki valida..?" Jah, selline Matthew oligi, random inimesi kutsus kaasa. Noh, Stifler siiski. Ja kingi valimise aitamine oleks kahtlemata tore, sest Matt jääks juba esimeses poes hätta. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 18:00 | |
| "Mm..." vajus tüdruk hetkeks mõttesse, kuid siis noogutas nõusolevalt. "Kellele, kui küsida tohib?" uuris ta ettevaatlikult. Ta ei teadnud poisist eriti midagi, kuid sellised küsimused ei tohiks ju kedagi häirida. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 18:06 | |
| Tore, nõustuski. Siis esitas tüdruk järgmise küsimuse. "Ee... mu elukaaslasele." Yeaah... midagi sinnakanti eksole. "Noh. Midagi sinnakanti. Vahet pole. Kust saab ägedaid kinke?" Kahtlemata oleks mingi sõjaarvutimäng huvitav, aga see meenutaks Zane'le äkki liigselt seda, et ta Sebastiani tappis. Ning seda Matt ei tahtnud. Eriti kuna mees nagunii peaaegu igal ööl selle pärast õudusunenägusid nägi. Zane nägi Sebatsiani ühes kontekstis, Matt hoopis teises valguses. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 18:11 | |
| Anna jäi mõtlema. "Oleneb, millist laadi kingitust sa otsid? Riideid, ehteid? Midagi niisama mõnusat?" pakkus tüdruk oma variante, vaadates poisile küsivalt otsa. Ta teadis üht poodi, kust oli leidnud kinke peaaegu kõigile, ja lootis, et see sobib, kui teine just riideid ja muud sellist ei taha. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 18:12 | |
| Eem... "Midagi... niisama ägedat," kehitas Stifler õlgu. Yeah. Midagi, mis Zane'i naerma ajaks. Kaisumõmmide aeg oli vist läbi. Pealegi polnud ta nagu eriti tüdruk ka, eksole. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 18:14 | |
| "Olgu, ma võin sulle ühte poodi soovitada küll... Sealt leiab häid ideid vähemalt." oli tüdruk rõõmus, et saab äkki kuidagi teisele abiks olla, vaadates mööda tänavat edasi, otsides silmadega poe täpset asukohta. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Wed Sep 28 2011, 18:20 | |
| "Äge." Stifler muigas pisut ja otsis enda telefoni taas välja, kui see nüüd hoopis kõnet kuulutas. Tohoh. Mees võttis kõne vastu samal ajal, kui too tüdruk poodi otsis. "Jah, ma sain... Jah... Jah... Jah... Ok... Ei... Aitäh, et meelde tuletasid... Mm... Ma ei tea. Natukene läheb veel aega. Siis hakkan tulema... Olgu... Jah, jätan meelde, ostan. Mina sind ka. Tsau!" Stifler naeratas kergelt, kui kõne lõppes, ning silmitses telefoni veel hetke. "Leidsid?" küsis ta siis juba tüdrukult. Ta pidi kohvi ostma. Blond, nagu ta oli, ei olnud ta suutnud selle aja jooksul, mis nad juba LA's oma uues korteris olnud olid, kohvi osta suutnud. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 04:13 | |
| "Ma arvan küll." ütles Anna, osutades silmadega ühe eemalt paistva pisikese poe poole... Tüdruk hakkas aeglaselt sinnapoole jalutama, oodates samas, kas poiss talle järgneb. Ta lootis ise ka, et sinna on juba tekkinud midagi uut, sellist, mida ta varem näinud ei ole, kuid samas mida tal väga vaja võiks olla. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 06:27 | |
| Muidugi Matt järgnes talle, tal oli siiski kingitust vaja. Varsti jõudsid nad sinna poodi ja Stif vaatas huvitatult ringi. "Mul ei ole õrna aimugi, mis talle meeldiks." Peale seitset aastat ei teadnud nad ikka üksteisest kõike. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 11:33 | |
| "Kuidas nii?" küsis tüdruk üllatunult. Tal endal ei olnud tavaliselt eriti probleeme kingituse ostmisega kellelegi, keda oli teadnud päris kaua. Kuid, ega kõik inimesed ei olnud ühesugused, seega otsustas Anna siis juba noormeest küsimustega aidata üritada: "No, aga mida talle teha meeldib? Või mis talle üldse meeldib?" Vastust oodates vaatas ta poes ringi, mõeldes, kas siin üldse leidub midagi sellist.. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 15:10 | |
| Stifler kehitas esimese küsimuse peale õlgu. Ega tema ei teadnud, kuidas ta ei teadnud. "Talle meeldib... ee..." Matthew puhkes vaikselt naerma. "Ma olen vist päris masendav kaaslane," märkis ta rõõmsameelselt, kui mingit asjakest sõrmega torkas. See Zane'i ei huvitaks. "Talle meeldib trenni teha. Ja filme vaadata. Ja.. jaa... mm... mm... maitea.." | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 15:20 | |
| "Nii hull see asi nüüd ka pole." ütles Anna, vastuseks sellele, mida noormees enda kohta ütles. Kuulnud, mida teine edasi ütles, ohkas tüdruk siiski. Talle meeldis ka filme vaadata, kuid neid siin poes, õnneks või kahjuks, ei müüdud. "Trenni, mh." pomises tüdruk segaselt, ilmselt ei oleks eriti keegi tema nendest sõnadest aru saanud. Tal oli halb harjumus vahel nii rääkida. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 15:22 | |
| "Usu mind, asi on hullem..." Stifler muigas. Ta ei pidanud pooli asju meeles. Või tegelikult pidas küll, aga praegu ei meenunud miski. Äge. | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 15:23 | |
| "Kui palju see hullem olla saab?" küsis tüdruk seepeale, vaadates teisele otsa. Kuigi, iga asi oleneb ka inimesest endast, ja sellest, mida ta arvab. | |
|
| |
Matthew Stifler
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 15:25 | |
| Stif kehitas õlgu. "Ma pean selliseid veidraid asju meeles..." ütles ta rõõmsameelselt ja vaatas poes ringi. "Ma ei kujuta absoluutselt ette, mis talle meeldiks. Äkki ma peaks midagi täiesti jaburat ostma?" | |
|
| |
Anna Kezia Sanchez
| Subject: Re: Lõuna ajal Thu Sep 29 2011, 15:27 | |
| "Pahandada see teda küll ei saa, ma arvan." oli Anna ka selle ideega millegipärast nõus, haarates lähedalolevast riiulist paari verdmeenutava ollusega kaetud kindaid ja puhkes naerma, mõeldes, kes küll selliseid asju osta tahaks. Tema igatahes mitte, oli tüdruk kindel. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lõuna ajal | |
| |
|
| |
| Lõuna ajal | |
|