Latest topics | » Chat!! by Caspar de Carisio Sun Oct 09 2011, 18:24
» Live kontsert by Caroline White Wed Oct 05 2011, 12:54
» Shots for everybody.. by Mia Hawkes Wed Oct 05 2011, 12:14
» Jalutamas. by Bella De la Vega Wed Oct 05 2011, 10:40
» Isn't he lovely? by Trevor Farro Sun Oct 02 2011, 14:13
» Mälestused by Caroline White Sun Oct 02 2011, 13:56
» Sõnamäng by Anna Kezia Sanchez Sun Oct 02 2011, 13:32
» Starting over? by Caspar de Carisio Sun Oct 02 2011, 13:29
» 'Peo' jätk by Ryan Matthews Sun Oct 02 2011, 13:15
» What's in your head by Alexander Harding Sun Oct 02 2011, 12:22
|
Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 186 on Tue Oct 22 2024, 04:22 |
|
| Party it is | |
|
+3Saatus Ryan Matthews Caspar de Carisio 7 posters | |
Author | Message |
---|
Lucas Hartell
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 09:18 | |
| Lucas polnud veel magama jõudnud isegi. Ta vaatas telekat kui telefon helises. Mees võttis puldi, keeras heli vähemaks ja silmitses hetke oma telefoni. 'Ryan :*', huvitav, miks ta nii hilja helistab. Luke vastas kõnele, huulile iseenesest naeratus kerkima. "Hei," vastas mees ja jäo ootama, mil ta Ryani häält kuuleb. | |
| | | Ryan Matthews
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 09:22 | |
| RYan vaikis hetke, oodates selle hetke ära, mil ta tuju kolinal põhja vajub. Jeap.. there it is. "Hei.." sõnas mees vaikselt oma hädisel häälel vastu. "Anna andeks, et ma nii hilja helistan," lisas ta kohe ega osanud siis midagi enam kosta. Nõmedalt abitu ja nõrk tunne oli. Täpselt selline, et tõmbaks kägarasse end kuskile nurka ja passiks seal omaette. | |
| | | Lucas Hartell
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 09:29 | |
| Luke kortsutas kulme. "Juhtus midagi?" küsis ta ja ajas end korralikult diivanile istuma. "Tahad ma tulen sinu juurde või midagi?" pakkus Lucas. No mis teha, ta oli hoolitseja tüüp eks ole. | |
| | | Ryan Matthews
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 09:34 | |
| "Juhtus jah.." ohkas Ryan. Mingi noorpaar läks temast mööda ja Ryan tõstis viivuks pilgu, mispeale tsikk kiljatas ja tolle kutt teda minema vedama hakkas. Mees võis vaid aimata, kui palju kahju Alex teinud oli. "Pole vaja.. Ma saan ise ka koju," lausus Ryan õrnalt naeratades. Nii armas Lucas'sest ju. | |
| | | Lucas Hartell
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 09:43 | |
| Lucas kuulis kiljatust. "Kuule, ma tulen järgi sulle," mis mõttes ta polnugki kodus? "Kus sa oled?" küsis Lucas end diivanilt püsti ajades. Ta lülitas teleka välja ja sammus esikusse, otsides omale juba jaki peale. "Räägi, kus sa oled," ei jätnud Luke järgi. | |
| | | Ryan Matthews
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 09:46 | |
| "Ma kutsun takso," sõnas Ryan veidi kõhklevalt. Pagana hea oleks ju kellegi kaissu pugeda, aga no kell oli palju ja Lucas ei saanud ju Kaylat kauaks üksinda jätta ja üldse.. Nii hale oli olla. "Mingi maja ees.." ohkas mees viimaks ja vaatas väheke ringi, et kusagilt mingit tänavanimetust leida. "7950, West Sunset.." sõnas ta viimaks. Jeah, geenius.. See oli maja peal kirjas. Duh. | |
| | | Lucas Hartell
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:03 | |
| "Ära jama, ma juba sõidan," lausus Luke ja väljus majast. "Ma olen kohe seal," lubas mees ja pani telefoni ära. Ta istus autosse ja enne kui Ryan oodatagi oskas, seisis Lucase auto juba maja ees. Luke väljus masinast ja tormas kohe Ry juurde. "Heei, räägi mis juhtus," palus Luke ja tõstis Ryani pead, nii, et ta kuti nägu nägi. Aiii, Lucase pokerface hajus hetkega ja tal tuli nii kange tahtmine Ryan enda juurde viia ja ta haavad ära puhastada ja kinni lappida ja siis teda kaissu võtta ja lohutada. | |
| | | Ryan Matthews
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:05 | |
| "Aitäh sulle.." sõnas Ryan vaikselt ja lõpetas siis samuti kõne, pistes telefoni taskusse. Mees ristas käed ja toetas need põlvedele, pannes siis pea kätele. Alles siis tõstis ta pead, kui Lucas juba seal oli ja noh.. mehe ilmest oli üsna selgelt aru saada, et Ryan ei tohiks peeglite lähedusse nii pea ilmuda. "Tappa sain, mis muud," ohkas mees, pannes pea uuesti kätele. | |
| | | Lucas Hartell
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:10 | |
| Lucas tõmbas Ryani püsti ja hoidis tema ümbert kinni. "Ilmselgelt. Aga miks?" küsis Luke ja silmitses hetke maja, mille ees nad olid. Hmn, kahtlane. "Ma viin su enda juurde. Sobib? Teen su korda ja homme võid koju minna," pakkus Lucas hea idee välja. Nad olid Ryaniga juba korra väljas käinud ja paar korda niisama helistanud. Aga koju polnud Luke kutti veel viinud. No kõige jaoks oli kord esimene kord eksole. | |
| | | Ryan Matthews
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:15 | |
| Ryan tõusiski püsti ja põimis käed sis tugevalt ümber Lucase, kallistades meest. Ja umbes siis jõudis talle ka kohale, et ta ju veritseb igaltpoolt ja Ryan tõmbus taas eemale. "Ma olin seal.. Ühe kutiga. Ja siis tuli tema kutt koju.." sõnas mees vaikselt. Ai kui nõme oli Lucasele sellistest asjadest rääkida. Kuigi nad ei olnud ju paar ega midagi. Aga veider oli ikkagi. "Olgu.." nõustus Ryan siis. "Aga Kayla.. Ma ei taha, et ta mind sedasi näeb," lisas mees kiirelt. Laps hakkab ju kartma veel äkki. | |
| | | Lucas Hartell
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:20 | |
| Savi see veri. Selle saab ära pesta. Aga need sõnad lõikasid küll Lucasesse haavu. Kuid seekord ei näidanud ta seda välja. "Ma arvasin, et sa oled tõsisema suhte tüüp," mainis Luke ja avas Ryanile oma auto ukse. Ta silmitses murelikult kuti nägu. Loodetavasti polnud õmbluseid vaja. | |
| | | Ryan Matthews
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:26 | |
| "Ma olengi.." sõnas Ryan vaikselt. Kurat, see viis, kuidas Lucas seda ütles, ajas küll nutma lausa. Aga mees hoidis end tagasi ja istus lihtsalt autosse, pannes rihma ka kohe peale. Noh, see oli refleks juba. Mees kirtsutas veidi nina, kui üle vöökoha jooksev rihm väheke haiget tegi. Jalaga kõhtu polnud meeldiv saada siiski. | |
| | | Lucas Hartell
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:30 | |
| Ryan sulges ukse. Ja selel pärast semmibki ta kuttidega, kellel on kutid olemas? Oeh, polnud Lucase asi midagi öelda. Kutt istus autosse ja käivitas möötori, võttes suuna kodu poole. "Ja Kayla pärast ära muretse, ta magab juba," lausus Lucas naeratades. Endiselt positiivne. Nooh, temal ja Ryanil polnud ju peale hea sõpruse veel midagi. Ja Lucas tundis tõmmet lihtsalt, ning ilmselgelt oli tal Ryanisse crush. Miks ta muidu kell üks öösel kutile järgi tuli. | |
| | | Ryan Matthews
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:35 | |
| No ta hakkas semmima enne kui ta teada sai, et Casparil kutt on. Enne kui ta Lucasega kohtuski. Keeruline oli see kõik nüüd. "Siis on hästi," sõnas Ryan vaikselt. Suudaks tema ka nii positiivne olla. Lihtsalt nõme oli olla. Nõme ja loll. No ta ju teadis, mis jamadesse ta end mässis, aga ikkagi oli idikas. Loodetavasti, et tee Alex vähemalt Casparile rohkem midagi. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 10:49 | |
| Caspar hakkas end liigutama alles siis, kui Alex jälletema vaatevälja ilmus, tõmmates käega vere enda näolt ära. "Mine minema," ütles ta vaikselt, kui meest pahaselt vahtis. Pisarad olid ammu kadunud. Ning teda ei huvitanud, et ta riided sealsamas põlesid. Põrandat rikkusid. Lihtsalt ei huvitanud. Ta ei tahtnud Alexit enam kunagi näha. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 11:04 | |
| Alex ei vaadanud enne üles Caspari poole, kui too rääkima hakkas, vaid vaatas tuld hoopis. Vastik hais tõusis üles ja mees tõusis püsti, küünitas üle vanni ja tõmbas ühe akendest lahti. Seejärel pööras ta enda sünge pilgu Casparile "Miks? Sul on mingi järgmine hoor juba tulemas?" küsis ta siis, tuima tuhmi häälega. Pagana adrenaliin hakkas lahtuma juba ning sellega koos tundis mees ka, kuidas tal sees süda füüsiliselt valutas. Ja nukid ka muidugi. Sõrmed olid kanged ja valus oli neid liigutada. Mees kõndis kraanikausi juurde ja ettevaatlikult pesi vere enda kätelt maha. Kipitas. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 11:06 | |
| "Täpselt nii," ütles Caspar sarkastiliselt. "Tõmba minema siit nüüd, raisk. Ma kutsun mendid sulle muidu." Nahhui ta ronib Caspari koju. Kutt oli tõesti võimeline talle mente kutsuma. Ja see korter kuulus endiselt ainult talle, seega polnud Alexil mingit õigust seal vastu Caspari tahtmist olla. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 11:42 | |
| Alex krimpsutas nägu nende sõnade peale. Aia... "Mul on juua vaja" pomises ta ja tatsas köögi poole, kus kallas endale mingit kangemat alkoholi ning kõndis siis sellega mingi suvalise tooli juurde, enda mõtetesse süvenenud. See mentide ähvardus polnud teda kuidagipidi häirinud. Põhiliselt sellepärast, et ta ei uskunud, et Caspar seda reaalselt teeks ja osalt sellepärast, et ta olekski tahtnud, et keegi ta läbi peksaks, vangi paneks või lihtsalt kõri läbi lõikaks. Aga mida ta nüüd tegema pidi? Casparit läbi peksta ta väga ei tahtnud. Isegi, kui ta seda just teinud oli... Lõpuks otsusele jõudnud, kõndis ta tagasi vannituppa ja kuulutas "Sa kolid minu juurde." | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 11:48 | |
| Caspar oli vahepeal enda pesemisega tegelenud ning ennast ära kuivatanud ja rätiku ümber kerinud. Äge. Sel hetkel, kui Alex tagasi tuli, seisis ta peegli ees ja üritas enda verejooksu kinni saada. Kurat võtaks. Poisi sõnade peale vaatas Caspar teda sõnatult. "Käi perse." Kolib ta jah. Alex ei saa teda sundida. Caspar ei kavatsegi kolida. Ja Alex ei koli tema juurde ka mitte. "Ma juba ütlesin sulle midagi. Mine ära. Ma ei taha sind enam näha." Caspar oli verejooksu kinni saanud ja astus Alexist mööda, et üles minna ja end riidesse panna. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 13:07 | |
| Alex ei näidanud välja, kuidas need sõnad talle haiget tegid. Ta peatas poisi, võttes tal käsivarrest kinni "Tule, selle peab korralikult ära puhastama" ütles ta tuhmilt ja sikutas poissi kraanikausi poole, krimpsutades veidike nägu, kui ta nukid ennast sellest liigutusest tunda andsid ning avas peeglikapi, võttes sealt välja pudelikese desinfitseerimisvahendiga ja mingi vatitupsukese. "istu" ütles ta kutile, et too kraanikausi kõrvale istuks, et Alex paremini haava näeks. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 13:29 | |
| Caspar grimassitas pahaselt. "Ei." Ta ei istunud, vaid ristas käed. "Mine ära." Ta ei tahtnud, et Alex teda puudutaks, veel vähem tema enda tekitatud haava puhastaks. Ja mida kauemaks kutt sinna jäi, seda väiksemaks muutus Caspari tahe, et ta ära läheks. Kurat küll. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 13:52 | |
| Alex saatis Caspari poole vaid pilgu mis ütles 'tõsiselt räägid praegu või?', pani asjad kraanikausi kõrvale ja tõstis siis kuti pikemalt mõtlemata sinnasamasse istuma. Holyfuck that hurt! Ta krimpsutas nägu ja ütles siis "Ära käitu nagu väike laps ja istu nüüd paigal" torises mees ning võttis uuesti vatitupsu kätte ja lasi sellele desinfitseerimisvahendit ning liikus sellega poisi haava poole, et seda korralikult puhastada. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 14:19 | |
| Caspar pööras pea ära, nii et Alex ei saanud tema haava puhastada. "Mine ära." Mine ära-mine ära-mine ära. Caspar oli huuled pahaselt üheks triibuks surunud, kui ootas, et mees lõppude lõpuks ära läheks. Samas ta ei tahtnud üksi jääda. | |
| | | Alexander Harding
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 15:05 | |
| Alex turtsatas pahaselt "You wish" ja võttis siis poisi lõuast kindlalt kinni, kuid mitte nii, et ta tollele haiget teinud oleks, ning pööras poisi näo enda poole ja tupsutas seda haava, mille ta ise poisile tekitanud oli, Caspari lõuast lahti laskmata. "See võib muidu mädanema hakata ja su kena näolapi ära rikkuda" ütles mees süngelt. | |
| | | Caspar de Carisio
| Subject: Re: Party it is Sat Oct 01 2011, 15:08 | |
| Jah, sellest oleks Alexil kohe hiiglama kahju, eksole? Caspar hoidis pisaraid tagasi, kui Alex tema haava puhastama hakkas, ega öelnud midagi. Peksab siis teda. Alex peaks ravile minema, või midagi. Caspar lihtsalt ei uskunud, et Alex teda armastab, ja kahtles ise juba selles, kas tema isegi Alexit reaalselt armastab. Sest too oli talle nii palju haiget teinud, ja kui Caspar juba ilma süümekateta teistega sebib... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Party it is | |
| |
| | | | Party it is | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |